Italiensk Matkurs i Utsikten Grendehus

Grendehuset ønsker alle velkommen til italiensk matkurs!

Kurset foregår på mandager, 17-30-19.00 13. og 20 juni. (Andre datoer kan følge etterhvert dersom formatet fungerer) Den første kvelden handler om gnocchi og den andre kvelden om pastaretter.

Hver kveld består av tre momenter.:

  1. et kort teoretisk foredrag, hvor de italienske rettene blir beskrevet med sin historiske bakgrunn og regionale/lokale nyanser, og hvor ingredienser, oppskrifter og teknikker forklares
  2. en praktisk del hvor alle blir kjent med teknikkene med veiledning og lager retten
  3. Felles middag hvor man kan nyte maten som er lagd og ha det skikkelig gøy!

På grunn av størrelse på lokalene og begrenset utstyr, blir det satt et tak på 10 deltakere per kveld. Hvis etterspørselen er stor kan en ekstra kveld bli arrangert. Minimum antall deltakere per kveld er 5 personer.

Kurset holdes av Antonella Cingano, som er 37 år gammel og kommer fra vakre Vicenza, Veneto, nord-øst i Italia. Antonella har jobbet i to og et halvt år på kjøkkenet til Villa Paradiso på Løkka, og ble deretter ansvarlig for Focacceria ved siden av restauranten da den åpnet. Videre jobbet hun som daglig leder på restauranten Eataly -Strømmen. Etter at hun ble mor til to (flotte) barn som er nå 8 og 7, har hun tatt bachelor og master i Matvitenskap ved NMBU.

Med kurset ønsker hun å spre italiensk matkultur og matkunnskap, å skape og knytte kontakter og å få mette og smilende naboer.

Ingrediensene blir kjøpt på forhånd. Kostnaden og dermed prisen per deltaker vil avhenge av antallet deltakere på hver enkelt kveld. Vi driver ikke med superfancy stuff, så vi snakker ikke om store beløp.
Deltakerne kan bli bedt å ta med enkelt kjøkkenutstyr hjemmefra (f.eks. kniver, kjevler, potetskreller) Husk forkle for et mer italienske uttrykk!!

For påmelding, skriv en melding til: https://www.facebook.com/antonella.cingano
innen søndag 12. juni. Førstemann til mølla!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *