Kurset foregår på mandager, 17-30-19.00 13. og 20 juni. (Andre datoer kan følge etterhvert dersom formatet fungerer) Den første kvelden handler om gnocchi og den andre kvelden om pastaretter.
Hver kveld består av tre momenter.:
På grunn av størrelse på lokalene og begrenset utstyr, blir det satt et tak på 10 deltakere per kveld. Hvis etterspørselen er stor kan en ekstra kveld bli arrangert. Minimum antall deltakere per kveld er 5 personer.
Kurset holdes av Antonella Cingano, som er 37 år gammel og kommer fra vakre Vicenza, Veneto, nord-øst i Italia. Antonella har jobbet i to og et halvt år på kjøkkenet til Villa Paradiso på Løkka, og ble deretter ansvarlig for Focacceria ved siden av restauranten da den åpnet. Videre jobbet hun som daglig leder på restauranten Eataly -Strømmen. Etter at hun ble mor til to (flotte) barn som er nå 8 og 7, har hun tatt bachelor og master i Matvitenskap ved NMBU.
Med kurset ønsker hun å spre italiensk matkultur og matkunnskap, å skape og knytte kontakter og å få mette og smilende naboer.